Teamfoto
Paasbingo banner

Paasbingo woensdag 31 maart

Op woensdag 31 maart staat onze jaarlijkse paasbingo op het programma. Deze activiteit is net als alle andere jaren voor de jeugd tot en met 18 jaar. Helaas ziet de bingo er dit jaar net wat anders uit. Geen oudere meiden die de jongste mini’s kunnen helpen, niet met z’n allen in de kantine en zonder onze chocolade paaseitjes.

Wij organiseren daarom voor jullie avance paasbingo 2.0!

De bingo gaat online plaats vinden. Ongeveer 1 week voor de bingo ontvangen jullie allemaal één bingokaart en een link. Wij vragen jullie om de bingo kaart 4x uit te printen zodat we 4 mega leuke rondes kunnen gaan spelen.
De link gaat ervoor zorgen dat jullie op 31 maart om 18:30 uur allemaal in de zelfde livestream komen.

Hopelijk zien wij alle jeugd dan online.

Verdere informatie zal volgen in bovengenoemde mail.

Liefs De Jeugdcommissie