Teamfoto
Dames 1 20/21

Dames 1 stelt zich voor

Gepubliceerd: 02 Sep 2020 19:00 Laatste update: 11 dec 2020 19:48

Evelien van den Heuvel

Heehoii, 
Een nieuw gezicht hier. Mijn naam is Evelien van den Heuvel en ik ben 21 jaar. Dit jaar heb ik de overstap gemaakt van Somas Activia dames 3 naar Avance dames 1. Het was voor mij een moeilijke keuze om voor Avance te gaan want ik heb vanaf kleins af aan gespeeld bij Somas Activia. En het onverwachtse einde van het seizoen en de trainingen maakte de keuze niet makkelijker. 

Inmiddels hebben we al een aantal buiten trainingen achter de rug en ik ben blij gekozen te hebben voor dit leuke en gezellige team. Het zelfde niveau, andere teamgenoten dus een uitdaging en ook ruimte om te groeien. Met een voor mij bekende trainer, al met al laat het nieuwe seizoen maar snel van start gaan ik heb in ieder geval super veel zin in aankomend seizoen! 

Groetjeess Evelien 

Emma Kepser

Hooii hoii,
Laat ik me eerst eventjes voorstellen. Ik ben Emma Kepser. Ik ben 17 jaar oud en Ik woon in Heijen. Na bijna 11 jaar bij een andere club gespeeld te hebben, ga ik volgend jaar voor het eerst als passer-loper/ diagonaal bij Avance ds1 knallen! Ik heb er super veel zin in en hoop veel nieuwe dingen te leren! Hopelijk komen jullie ons een keertje bewonderen in de Warandahal…!!! Tot snel! 

Anne Peters

Mijn naam is Anne Peters. Ik ben geen onbekend gezicht, want ik ben al vanaf mijn 6e jaar een trouw lid van Avance. Al zo lang ik me kan herinneren, ben ik in de sporthal te vinden. Het voelt een beetje als mijn tweede thuis. Na jarenlang promotieklasse te hebben gespeeld bij dames 1, is het ons dan eindelijk gelukt om te promoveren naar de 3e divisie. Ik heb kort overwogen om het eens wat rustiger aan te doen. Ik ben immers ook geen 18 meer. Maar rustiger aan doen is toch eigenlijk echt nog niet aan mij besteed en deze kans om een klasse hoger te spelen, laat ik echt niet aan mijn neus voorbijgaan. Ik kijk er dan ook ontzettend naar uit om er samen alles uit te halen wat erin zit. We gaan er weer een onvergetelijk seizoen van maken! 

Aniek Peters

Heyhoi!
Ik ben Aniek Peters, 18 jaar oud en kom uit Ven-zelderheide. Na mijn hele leven bij Flamingo’s te hebben gespeeld kom ik dit jaar over naar Avance om hier te komen volleyballen! Ik heb heel veel zin in deze nieuwe uitdaging en hopelijk komen jullie ons snel aanmoedigen. Tot op de tribune! 🙂

Anne Janssen

Mijn naam is Anne Janssen (beter bekend als Anne J). Ik ben 26 jaar en ben op mijn 10e begonnen met volleyballen. Vanaf 2011 ben ik lid van Avance. Ik heb verschillende aanvallende posities gespeeld. Dit jaar mogen we 3e divisie gaan spelen en daar heb ik erg veel zin in! Natuurlijk mag een 3e helft niet ontbreken. Een shotje na een gewonnen wedstrijd is traditie en vaak wordt dit gevolgd door een aantal pilsjes.

Madeleine Gommers

Hee, ik ben Madeleine en dit wordt mijn allereerste jaar bij avance. Als nieuwe libero ben ik dus te vinden in het achterveld. Ik kijk er enorm naar uit om aankomend seizoen samen met dit leuke en gezellige team te gaan knallen in de 3e divisie! Hopelijk tot snel in de kantine!!??

Roxy Janssen

Hoi allemaal,

Ik wil mezelf graag aan jullie voorstellen. Ik ben Roxy Janssen, 25 jaar en kom uit Mill. Volleyballen doe ik al bijna 20 jaar, voorheen altijd bij Apollo Mill. Met dat team hebben wij afgelopen jaar promotie klasse gespeeld. Daarnaast heb ik daar ook met veel plezier de meiden C gecoacht. Maar nu tijd voor een nieuwe uitdaging bij Avance dames 1, waar ik veel zin in heb. Naast volleybal is één van mijn grootste hobby’s reizen. Vorig jaar ben ik dan ook 3 maanden alleen op reis geweest. Maar werken moet natuurlijk ook nog gebeuren, dit doe ik op de HR afdeling van een distributie centrum. 

Ik hoop jullie allemaal snel te ontmoeten en te zien tijdens de wedstrijden. Ik kijk er naar uit! 

Liefs Roxy

Anne Hermans

Hoi allemaal, mijn naam is Anne Hermans, ik ben 17 jaar en kom uit Rijkevoort. Eerst heb ik altijd bij Luctor in Rijkevoort gespeeld (nu Vocala) als passer-loper en dit word nu mijn eerste jaar bij avance en ik heb er heel veel zin in! Ik hoop jullie allemaal komend seizoen te zien in de sporthal!

Anne Koks

Hi! 

Ik ben Anne Koks. Ook wel Anne K, een van de 4 Anne’s uit ons team. 4 ja! Echt origineel zijn we dus niet, aangezien we ook nog eens 2 Emma’s hebben. Maar gezellig zijn we wel! En fanatiek. Dat is wat ik zo leuk vind aan Avance dames 1, fanatiek in het veld, gezelligheid er buiten. Ik volleybal al van kleins af aan en heb bij verschillende clubs in de regio gespeeld, ik speel nu sinds een paar jaar bij Avance, en dat bevalt heel goed! Laat het nieuwe seizoen maar komen! 

Groetjes Anne 

Marijn Janssen

Lieve supporters,

Mijn naam is Marijn Janssen. Dit is mijn tweede jaar als spelverdeler bij Avance. Vier jaar terug heb ik mijn debuut gehad als speelster van dames 1 bij Avance. Terug van weggeweest dus. Ik heb zin in dit seizoen samen met mijn gezellige teamgenoten. Ik hoop dat we kunnen laten zien dat we gewoon weer kampioen kunnen worden, nu in de derde divisie!

Lieve groetjes,
Marijn

Mila Jordans:

Hoihoi!

Mijn naam is Mila Jordans, ik ben 24 jaar en woon in Haps. In het seizoen van 2014-2015 ben ik gestart bij Avance Dames 1. Hiervoor heb ik altijd bij VCP in Oploo gespeeld, waar ik ben opgegroeid. Na jaren in de promotieklasse te hebben gespeeld, heb ik super veel zin in dit seizoen! Hogere klasse, een aantal nieuwe teamleden, een nieuwe trainer dus een grote uitdaging!

Hopelijk tot snel op de tribune en daarna in de kantine!

Liefs Mila

Emma Smits

Heeyy,
Ik ben Emma Smits, 18 jaar en kom uit Boxmeer. Ik speel vanaf mijn 7e al bij Avance, waarvan de afgelopen 4 jaar bij Dames 1. Ons team is een goede combinatie tussen prestatie en gezelligheid. Ook buiten de trainingen en wedstrijden weten we elkaar goed te vinden voor feestjes, BBQ’s, teamweekenden, enz. Ik heb super veel zin in het komende seizoen in de derde divisie. Ik hoop jullie snel weer te zien op de tribune, want het komende jaar zullen we jullie zeker nodig hebben!