Play volleybal

Vanaf september bieden we trainingen aan op zaterdagochtenden van 9.00 tot 10.30 uur in de sporthal van het Metameer aan de Stationsweg 40b in Boxmeer (naast het Bolwerk). Mocht deze zaal in Boxmeer niet beschikbaar zijn wijken we uit naar de thuisbasis van Avance, de Warandahal aan de Pastoor van Berkelstraat 4a in Sambeek. Trainingen zijn bedoeld voor jongens en meiden tussen de zes en twaalf jaar. Ervaren trainers zullen deze trainingen verzorgen en doorgewinterde Avance-man Harrie Roosen is aanwezig voor de begeleiding en om eventuele vragen van ouders te beantwoorden.

Trainingen

Maril, sinds 2013 trainster bij Avance, jeugdcommissielid en speelster van Dames 1, legt uit hoe de trainingen eruit gaan zien: “Spelenderwijs, met een zachte bal wordt de kinderen geleerd wat volleybal is. We doen spellen als gooien met knuffels of een bal in een korf proberen te mikken. Eigenlijk kun je zeggen dat de basis wordt geleerd van elke balsport!”

De insteek bij Avance is ieder op eigen niveau te laten volleyballen, er is voor iedereen een plek.

Harrie Roosen

Volleybal voor iedereen

De insteek bij Avance is dat iedereen moet kunnen volleyballen. Prestatie is mooi, maar de sfeer is ook belangrijk. Elke speler moet het leuk hebben. Naast volleybaltrainingen en de wedstrijden bieden we onze jeugd verschillende activiteiten aan. Denk aan kamp, Paasbingo, Pietengym, Blacklight-volleybal, en binnenkort zelfs aquavolleybal.

Wil je ook kennismaken met volleybal? Train vier keer gratis mee! Stuur een mailtje naar play-volleybal@vcavance.nl om je plekje te reserveren. Vergeet niet om je gymkleren en een flesje water mee te nemen!


Overigens is er ook altijd ruimte voor andere leeftijdsgroepen om vrijblijvend mee te komen trainen. Neem contact op met play-volleybal@vcavance.nl en vraag naar de mogelijkheden.