Teamfoto

Kampioenen!!

Gepubliceerd: 28 Nov 2021 14:24 Laatste update: 28 nov 2021 14:24

Net voor de nieuwe lockdown, zijn er 2 teams kampioen geworden. In eigen huis hadden de meiden van de B1 nog maar 1 setje nodig om kampioen te worden. Dat dit een bepaalde druk met zich meebracht was wel duidelijk,. De eerste set werd daardoor afgegeven. De volgens set was gelukkig wel voor de meiden en was het kampioenschap dus zeker. De wedstrijd werd na een korte huldiging voortgezet en afgesloten met een 3-2 overwinning. Proficiat dames!

Het mix team uitkomend in de jongens C had het kampioenschap al veilig gesteld. De nummer 1 kon vanwege verschillende dispensatiespelers geen aanspraak doen op de titel. En laat dit nu net het team zijn waar de laatste wedstrijd tegen gespeeld moest worden. Het niveauverschil leek groot en de jongens en meiden gaven voor de wedstrijd al blij te zijn met een gewonnen set. De eerste set werd meteen gewonnen en gevierd of de wedstrijd al gewonnen was. De andere sets waren eveneens spannend maar het team uit Odiliapeel was toch een maatje te groot. Desondanks een terechte kampioen!

Dat de jeugd de toekomst is blijkt wel uit bovenstaande foto’s. Voor Thijn vd Hoogen kreeg zijn volleybaldag nog een vervolg. Als speler van de week mocht hij aanschuiven bij de heren van Avance. Mede door zijn strakke eerste services was de tegenstander al aardig onder de indruk. Met zijn high-fives zorgde hij ervoor dat heren 1 zichzelf herbsmeister mag noemen. Zij staan ongeslagen bovenaan, op naar het 2e deel van de competitie!