Teamfoto
Scheidsrechtersfluit in hand

Scheidsrechters schema Avance 2e helft

Gepubliceerd: 26 Jan 2022 17:45 Laatste update: 26 jan 2022 17:55

Hallo allemaal,

In de bijlage vind je het scheidsrechtersschema voor de tweede helft van dit seizoen. Als je een wedstrijd niet kunt: regel zelf vervanging (het scheidsrechtsbeleid in acht genomen) maar geef dit even door! Dan wordt het schema aangepast. Let hierbij op dat bij Heren 1 en Dames 2 en Dames 3 iemand met een hogere licentie moet fluiten (V4).

Let verder goed op, het kan zo zijn dat je voor of na een uitwedstrijd nog moet fluiten of op een dag dat je zelf vrij bent. Ga er dus niet zomaar van uit dat je met een uitwedstrijd of een vrije dag niets meer hoeft te doen.

Inmiddels hebben diverse leden een V4 licentie. Helaas komen we nog steeds scheidsrechters te kort die Heren 1 en Dames 2 en Dames 3 mogen fluiten. Hier heb je namelijk een andere licentie voor nodig, V4. Mocht je interesse hebben om deze licentie te halen, neem even contact met ons op. Hoe meer mensen deze licentie hebben, hoe minder wedstrijden je hoeft te fluiten!

Belangrijk: heb je nog nooit een wedstrijd gefloten? Zorg er dan voor dat je je spelregelbewijs hebt gehaald voordat je je eerste wedstrijd moet fluiten. Door het maken van deze toets mag je de wedstrijd fluiten en ontvang je geen boete. De info en de eindtoets vind je via deze link: https://www.volleybalmasterz.nl/ (spelregelbewijs voor derde klasse en lager). Hier kun je ook oefentoetsjes maken, informatie vinden en staan de spelregels duidelijk beschreven. Heb je je nevobonummer nodig, mail dan even. Het nummer staat ook op je spelerskaart.

Onderaan in het schema vind je alle regels en afspraken betreffende het fluiten en tellen. Lees deze even goed door en voorkom op deze manier boetes!

Vanaf heden is er geen zaalwacht meer aanwezig. De eerst spelende teams zorgen ervoor dat alles opgebouwd is, de laatst spelende teams breken af en zorgen dat de zaal wordt geveegd.

Allemaal heel veel succes met de tweede helft van dit seizoen.

Met sportieve groet,

Gera Jans-Rat

Vera Abels – Stroecken