Teamfoto
Scheidsrechtersfluit in hand

Wijziging scheidsrechtersschema

Gepubliceerd: 27 Feb 2022 18:33 Laatste update: 27 feb 2022 18:33

Door de vele wijzigingen/verschuivingen van wedstrijden waren we ook genoodzaakt te schuiven in het scheidsrechtersschema. 

In de bijlage vind je het aangepaste scheidsrechtersschema voor de tweede helft van het seizoen. Als je een wedstrijd niet kunt: regel zelf vervanging maar geef dit even aan mij door! Dan pas ik het schema aan. Let hierbij op dat bij Heren 1, Dames 2 en Dames 3 iemand met een hogere licentie moet fluiten, V4.

Let verder goed op, het kan zo zijn dat je voor of na een uitwedstrijd nog moet fluiten of op een dag dat je zelf vrij bent. Ga er dus niet zomaar van uit dat je met een uitwedstrijd niets meer hoeft te doen.

Allemaal heel veel succes met de resterende tweede helft van dit seizoen.

Ik kan niet beloven dat er nog meer geschoven gaat worden.

Met sportieve groet,

Vera Abels-Stroecken