Teamfoto
Scheidsrechtersfluit in hand

Scheidsrechtersschema Avance 2022-2023 1e helft

Gepubliceerd: 27 Sep 2022 12:45 Laatste update: 27 sep 2022 12:47

Hallo allemaal,

In de bijlage vind je het scheidsrechtersschema voor de eerste helft van dit seizoen. Als je een wedstrijd niet kunt: regel zelf vervanging (het scheidsrechtsbeleid in acht genomen) maar geef dit even door! Dan wordt het schema aangepast. Let hierbij op dat bij Heren 1 en Dames 2 iemand met een hogere licentie moet fluiten (V4).

Let verder goed op, het kan zo zijn dat je voor of na een uitwedstrijd nog moet fluiten of op een dag dat je zelf vrij bent. Ga er dus niet zomaar van uit dat je met een uitwedstrijd of een vrije dag niets meer hoeft te doen.

Belangrijk: heb je nog nooit een wedstrijd gefloten? Zorg er dan voor dat je je spelregelbewijs hebt gehaald voordat je je eerste wedstrijd moet fluiten. Door het maken van deze toets mag je de wedstrijd fluiten en ontvang je geen boete. De info en de eindtoets vind je via deze link: https://www.volleybalmasterz.nl/ (spelregelbewijs voor derde klasse en lager). Hier kun je ook oefentoetsjes maken, informatie vinden en staan de spelregels duidelijk beschreven. Heb je je nevobonummer nodig, mail dan even. Het nummer staat ook op je spelerskaart.

Onderaan in het schema vind je alle regels en afspraken betreffende het fluiten en tellen. Lees deze even goed door en voorkom op deze manier boetes!

Er is geen zaalwacht meer aanwezig. De eerst spelende teams zorgen ervoor dat alles opgebouwd is, de laatst spelende teams breken af en zorgen dat de zaal wordt geveegd.

Allemaal heel veel succes met de eerste helft van dit seizoen.

Met sportieve groet,

Vera Abels – Stroecken