Teamfoto
Scheidsrechtersfluit in hand

Teamtaken 1e helft seizoen 23/24 (v2)

Gepubliceerd: 07 Sep 2023 20:05 Laatste update: 10 sep 2023 12:45

Hallo allemaal,

Onderaan vinden jullie het scheidsrechtersschema voor de eerste helft van het seizoen 23/24. Let verder goed op, het kan zo zijn dat je voor of na een uitwedstrijd nog moet fluiten of op een dag dat je zelf vrij bent. Ga er dus niet zomaar van uit dat je met een uitwedstrijd of een vrije dag niets meer hoeft te doen.

Onderaan in het schema vind je alle regels en afspraken voor teams, scheidsrechters en tellers. Lees deze even goed door. Zo voorkomen we met z’n allen boetes van de bond!

Scheidsrechter licentie

Belangrijk: heb je nog nooit een wedstrijd gefloten? Zorg er dan voor dat je je spelregelbewijs, een V6 licentie, hebt gehaald voordat je je eerste wedstrijd moet fluiten. Mocht je de wedstrijd fluiten zonder licentie, is de boete voor eigen kosten! Welke licentie je hebt kan je terugvinden op https://mijn.nevobo.nl/ onder: Persoonsgegevens > Ledenadministratie > Licenties.

Het behalen van je V6 licentie doe je door het maken van de Volleybalmasterz cursus op https://expertise.nevobo.nl/. Hier kun je ook oefentoetsjes maken, informatie vinden en staan de spelregels duidelijk beschreven. Heb je je Nevobonummer nodig, voor het aanmaken van je Nevobo account? Neem dan contact met ons op.

Taken ruilen

Als je een wedstrijd niet kunt fluiten regel je zelf vervanging (het scheidsrechtsbeleid in acht genomen, https://vcavance.nl/onze-club/scheidsrechters-beleid). Zorg dat je altijd vervanging regelt voor je taak. Als je geen vervanging regelt kan een ander team niet spelen!

Mocht je met iemand ruilen, laat dat dan ook aan ons weten. Dan zijn wij ook op de hoogte. Let hierbij op dat de wedstrijden van Heren 1, Dames 1 en 2 door iemand gefloten moet worden met een V4 licentie.

Allemaal heel veel succes met de eerste helft van dit seizoen.

Met sportieve groet,
Dion Gerrits & Sander Teunissen
teamtaken@vcavance.nl