Teamfoto
Scheidsrechtersfluit in hand

V2! Teamtaken 2e helft

Gepubliceerd: 10 Jan 2024 20:30 Laatste update: 18 jan 2024 19:13

Wijzigingen 18 januari

Helaas is er besloten dat de mb1 geen competitie zal spelen in de 2e helft van het seizoen.
Hierdoor zijn er een aantal taken komen te vervallen.
Daarnaast zijn er ook een aantal teltaken die nu door een ander team uitgevoerd moeten worden.
Neem het bijgevoegde schema dus goed door!

Hallo allemaal,

Onderaan deze pagina vinden jullie het scheidsrechtersschema voor de tweede helft van het seizoen 23/24. Dit schema zullen we ook op de website plaatsen.

Let verder goed op, het kan zo zijn dat je voor of na een uitwedstrijd nog moet fluiten/tellen of op een dag dat je zelf vrij bent. Ga er dus niet zomaar van uit dat je met een uitwedstrijd of een vrije dag niets meer hoeft te doen.

Onderaan in het schema vind je alle regels en afspraken voor teams, scheidsrechters en tellers. Lees deze even goed door. Zo voorkomen we met z’n allen boetes van de bond!

Scheidsrechter licentie

Belangrijk: heb je nog nooit een wedstrijd gefloten? Zorg er dan voor dat je je spelregelbewijs, een V6 licentie, hebt gehaald voordat je je eerste wedstrijd moet fluiten. Mocht je de wedstrijd fluiten zonder geldige licentie, is de boete voor eigen rekening! Welke licentie je hebt kan je terugvinden op https://mijn.nevobo.nl/ onder: Persoonsgegevens > Ledenadministratie > Licenties.

Het behalen van je V6 licentie doe je door het maken van de Volleybalmasterz cursus op https://expertise.nevobo.nl/. Hier kun je ook oefentoetsen maken, informatie vinden en staan de spelregels duidelijk beschreven. Heb je je Nevobonummer nodig, voor het aanmaken van je Nevobo account? Neem dan contact met ons op.

Taken ruilen

Als je een wedstrijd niet kunt fluiten regel je zelf vervanging (het scheidsrechtsbeleid in acht genomen, https://vcavance.nl/onze-club/scheidsrechters-beleid). Zorg dat je altijd vervanging regelt voor je taak. Als je geen vervanging regelt kan een ander team niet spelen!

Mocht je met iemand ruilen, laat dat dan ook aan ons weten. Dan zijn wij ook op de hoogte. Let hierbij op dat de wedstrijden van Heren 1, Dames 1 en 2 door iemand gefloten moet worden met een V4 licentie.

Allemaal heel veel succes met de tweede helft van dit seizoen.

Met sportieve groet,
Dion Gerrits & Sander Teunissen