Teamfoto
Scheidsrechtersfluit in hand

Teamtaken 1e helft 24/25 (V3)

Gepubliceerd: 07 Sep 2024 20:00 Laatste update: 15 sep 2024 14:36

Hallo allemaal,

Het is bijna weer tijd voor het mooiste moment van het jaar. De start van het volleybalseizoen! Dat betekent ook dat er wedstrijden geteld en gefloten moeten worden. Onderaan deze pagina vinden jullie het teamtakenschema voor de eerste helft van het seizoen 24/25. Dit schema zullen we ook op de website plaatsen.

Let verder goed op, het kan zo zijn dat je voor of na een uitwedstrijd nog moet fluiten/tellen of op een dag dat je zelf vrij bent. Ga er dus niet zomaar van uit dat je met een uitwedstrijd of een vrije dag niets meer hoeft te doen.

Onderaan in het schema vind je alle regels en afspraken voor teams, scheidsrechters en tellers. Lees deze even goed door. Zo voorkomen we met z’n allen boetes van de bond!

Scheidsrechter licentie
Belangrijk: heb je nog nooit een wedstrijd gefloten? Zorg er dan voor dat je je spelregelbewijs, een V6 licentie, hebt gehaald voordat je je eerste wedstrijd moet fluiten. Mocht je de wedstrijd fluiten zonder geldige licentie, is de boete voor eigen rekening! Welke licentie je hebt kan je terugvinden op https://mijn.nevobo.nl/ onder: Persoonsgegevens > Ledenadministratie > Licenties.

Het behalen van je V6 licentie doe je door het maken van de instaptoets https://expertise.nevobo.nl/. Hier kun je ook oefentoetsen maken, informatie vinden en staan de spelregels duidelijk beschreven. Heb je je Nevobonummer nodig, voor het aanmaken van je Nevobo account? Neem dan contact met ons op.

Taken ruilen
Als je een wedstrijd niet kunt fluiten regel je zelf vervanging. Zorg dat je altijd vervanging regelt voor je taak. Als je geen vervanging regelt kan een ander team niet spelen!

Mocht je met iemand ruilen, laat dat dan ook aan ons weten. Dan zijn wij ook op de hoogte.

Let hierbij op dat de wedstrijden van Heren 1, Dames 1, 2 & 3 door iemand gefloten moet worden met een V4 licentie. Of je deze licentie hebt kan je ook terugvinden in je Nevobo-account.

Allemaal heel veel succes met de eerste helft van het seizoen!