Gepubliceerd: 13 Nov 2023 20:32 Laatste update: 13 nov 2023 20:32

CIVITAS HEREN 4 VS VC AVANCE HEREN 2
Locatie: Venlo, Ruben Kogeldans sporthal
Datum: 11 november 2023

In de middag van 11 november begaf het herenteam van VC Avance zich naar Venlo om het op te nemen tegen Civitas Heren 4. De stad was gehuld in een carnavalssfeer, met kleurrijke en verklede mensen die zich voorbereidden op de festiviteiten. Een bonte omlijsting voordat de sportieve strijd zou losbarsten.

De wedstrijd begon met hoge verwachtingen, maar Civitas toonde al snel hun technische superioriteit. De eerste set ging overtuigend naar Civitas, met krachtige aanvallen en nauwkeurige speluitvoering. VC Avance had moeite om in hun spel te komen en verloor de eerste set met 25-18.

In de tweede set leek het erop dat VC Avance zich wilde herpakken, maar Civitas bleef domineren. De precisie van de Venlose ploeg was indrukwekkend, en de tweede set eindigde met een score van 25-16 in het voordeel van Civitas.

Ondanks de inspanningen van VC Avance om hun spel te verbeteren, kon Civitas hun technische vaardigheden handhaven. De derde set ging met 25-17 opnieuw naar Civitas, waarmee ze de overwinning binnen haalde.

Met een 3-0 achterstand begon VC Avance aan de vierde set, vastberaden om hun eer te verdedigen. Helaas voor hen bleef Civitas onverminderd sterk, en de vierde set eindigde met een overtuigende 25-13 overwinning voor Civitas.

Einduitslag: Civitas Heren 4 – VC Avance Heren 2 (4-0). Civitas toonde zich als een geduchte tegenstander met indrukwekkende technische vaardigheden. Wij stonden voor een uitdaging en slaagde er niet in om Civitas te overtreffen.

Volgende week spelen we thuis tegen Athos uit Sevenum. En wel om 17:00