D1 verliest van betere tegenstander

Gepubliceerd: 12 Oct 2021 10:21 Laatste update: 13 okt 2021 11:37

Dames 1 heeft zich redelijk goed geweerd tegen een tegenstander die in de ontwikkelin deg van het volleybal veel verder staat. Dat we geen kansen hebben gehad is ook niet waar!!! Met name in de 1ste set ging het gelijk op en met gedurfd spel kwamen we iedere keer terug, maar nooit voorbij aan Nuvoc. Dit resulteerde in een 27-25 eind stand van de set.

In de daarop volgende sets kwamen we zoals ook in de 1ste set steeds terug met onze goede service reeksen, maar konden verder niet een vuist maken en doordrukken. Het was Nuvoc die steeds weer weg liep met duidelijk aanvalsspel. Al met al een verdiende zege voor de dames uit Veldhoven.

Veel leren en trainen en weer op naar de volgende wedstrijd, dat is tegen Olympia komende zaterdag.