H2 ontvangt meerdere koude douches

Gepubliceerd: 10 Oct 2023 19:55 Laatste update: 12 okt 2023 19:58

Deze week stond de wedstrijd uit tegen Polaris uit Helmond op het programma.

Vol goede moed ging de bijna complete formatie ( Luuk is herstellende van een kijkoperatie) met wat vertraging aan de bak. Redelijk gecontroleerd werd de eerste helft gewonnen met 15-25.

Als doel werd gesteld de eigen foutjes er uit te halen en de tegenstander niet boven de 10 punten te laten halen in de volgende set. Helaas werd dit doel niet bereikt, maar de set werd redelijk makkelijk gewonnen met 17-25.

Vervolgens brak het moment aan van onze eerste koude douche. Na wat wisselingen bij Avance, wist Polaris hun moment te pakken en de druk op ons op te voeren. Deze druk werd eerder veroorzaakt doordat we elkaar wat minder wisten te vinden, dan door de kwaliteiten van de tegenstander, maar het vertrouwen bij Polaris steeg, waardoor ze de derde en de vierde set wisten te winnen met respectievelijk 25-19 en 25-21.

In de alles beslissende set wisten we orde op zaken te stellen en de winst met een miniem verschil me naar Sambeek te nemen.

De koude douche leek te zijn veranderd in een lauwe tot warme douche. Niets was echter minder waar….letterlijk wist de tegenstander ons toch nog in de kou te zetten, door in onze kleedkamer de gaskraan dicht te draaien, waardoor ook de warme douche ons werd ontnomen….

Kort samengevat: Het merendeel van de punten is mee naar Sambeek genomen, maar een echt warm gevoel houden we er, ondanks dat we nog steeds de nummer 1 zijn in de poule, niet aan over.
Volgende week staat om 19.00 uur in de Warandahal de wedstrijd tegen DKJO op het schema. Een geduchte tegenstander, met weinig verliespunten. Helaas zal een groot gedeelte van ons team wegens “Functies elders” niet aanwezig zijn, dus is support van harte welkom!