Heren 1 herpakt balans

Gepubliceerd: 07 Jan 2022 21:43 Laatste update: 01 okt 2023 15:58

Dolblij waren we, toen we weer mochten volleyballen. Echter was het feest de afgelopen week nog verre van compleet. Het zit namelijk zo: wij houden van snacks.
We zijn heus de moeilijkste niet. Zonder te mopperen leggen wij ons neer bij de kookfratsen van onze geliefdes. We weten namelijk dat er tegenover iedere zompige quinoa-salade een torenhoge berg vettigheid mag staan. Balans heet dat, in het jargon van de volleyballer. Het zijn exact díe vettigheden die de drijfveer vormen van jullie volleybalhelden.

Voor eenieder die het geheim van onze successen niet kent: stop niet met lezen. Een goede volleyballer word je namelijk niet alleen door een tomeloze toewijding tijdens de training, maar vooral daarna. Het is onze bruinkrokante vriend waaraan wij onze resultaten te danken hebben. De dwergvariant van de kroket. De stamvader der snacks. Dát is de spil waaromheen de successen van Avance H1 draaien, en de magneet die het kampioenschap naar ons toe zal trekken.

In conclusie: wij zijn zeer tevreden met het feit dat we onze trainingen weer kunnen completeren met een afzakkertje in de kantine. Mocht u ons zien zitten, dan weet u bij dezen waar die in asociaal veel mosterd gekatapulteerde bitterbal voor dient. Doe uw voordeel met deze oprechte wijsheden.