Heren 2 goed uit de startblokken

Gepubliceerd: 24 Sep 2023 15:45 Laatste update: 01 okt 2023 15:51

Na een lange zomerstop en wat eerste trainingen in september, was afgelopen zaterdag dan de aftrap van het nieuwe seizoen. Het eerste meetmoment om te kijken hoe Avance H2 de vakantie doorgekomen is, maar ook om te zien hoe snel onze zomertransfers zich aan het hoge niveau van H2 hebben aan kunnen passen.

We startte onze wedstrijd in de formatie van het afgelopen jaar en we wisten de eerste set in een nek-aan-nek race naar ons toe te trekken met 28-26. Onze tegenstander wist de tweede en derde set naar zich toe te trekken met 20-25 en 25-27. Door in de vierde en vijfde set onze eigen foutjes te reduceren en te vertrouwen op onze conditie wisten we de wedstrijd naar ons toe te trekken met 25-18 en 15-5 en wisten we het merendeel van de punten in Sambeek te houden.

Conclusie: We hebben in onze eerste wedstrijd laten zien dat we dit jaar mee zouden moeten kunnen spelen voor een top 3 positie, als we er maar voor zorgen dat we gefocust blijven en de foutjes achterwege laten.

Onze nieuwelingen hebben gedurende de wedstrijd laten zien dat ze kunnen pieken op de juiste momenten en daarmee zeker van toegevoegde waarde zijn voor het team! Even wat speciale aandacht voor onze debutant Tom. Tom, nog nooit gevolleyd in wedstrijd verband, wist direct toen hij in het veld kwam een scoringspercentage van 100% te halen!!!! Een uitstekend debuut! Ga zo door!!

En dan nu…op naar de volgende wedstrijd tegen Hajraa…komende zaterdag om 17.00 uur in de Warandahal in Sambeek! Ben erbij, en kom kijken hoe Avance H2 ook tegen Hajraa er alles aan zal doen om de punten in Sambeek te houden.