Puntje van de nr 2

Gepubliceerd: 16 Nov 2021 18:28 Laatste update: 16 nov 2021 18:28

Met een dramatische week achter de rug waarbij Aniek (spellie) en Anne (libero) geblesseerd zijn uitgevallen moest het team zich toch opmaken voor de volgende wedstrijd.

Met Julia als nieuwe libero en Maril als nieuwe spelverdeelster moest het spel gemaakt worden tegen de nummer 2 Hovoc. Het team begon sterk aan de eerste set en kon veel druk leggen met de service op de tegenstander. Ook werd er goed spel gespeeld en kon er ook lekker aangevallen worden. Met een stand van 11-17 kon het toch bijna niet meer fout gaat voor Avance. Op dat moment kwam er een langere spelonderbreking door uitval van de verbinding van de tellers tablet. Ook dit kon de dames van Avance niet meer van hun stuk brengen en ze sleepte de eerste set binnen met 16-25.

Nu dit spel vast houden was het overleg aan Sambeekse kant. Helaas kreeg Hovoc het team op de rit en ging steeds beter spelen. Met een aantal fraaie aanvallen lukt het Avance niet om dichter bij te komen en eindigde in 25-10.

Dit moest beter in de 3e set, er moest beter gecommuniceerd worden en de eigen kansen moesten benut worden. Dat lukte de dames van Avance weer aller aardigst en met een aantal fraaie punten werd het naar een kleine achterstand 16-16. Helaas lukte het de dames niet om door te drukken waardoor Hovoc aan het langste eind trok met 25-23.

In de 4de set was het op bij de dames van Avance en vond Hovoc steeds beter hun draai, helaas ging deze set verloren met 25-10.

Via dit media willen we de interim coach Marco nogmaals bedanken voor het overnemen van de coaching,  ivm het ziek zijn van Ger.

Helaas heeft  het team met 3-1 verloren maar heeft het wel met veel trots een puntje weggesnoept bij de nummer 2 uit te competitie.