Verlies in de derby

Gepubliceerd: 25 Nov 2021 22:58 Laatste update: 25 nov 2021 22:58

Dames 1 heeft ook deze derby niet winnend kunnen afsluiten, het team kampt nog steeds met blessures en daarom moeten er andere optie gemaakt worden. Dit gaat nog niet zoals we zouden willen!!! Er wordt hard gewerkt en het zal er ook zeker n keertje uitkomen en dat we beloond worden voor het harde werken.

Maar wederom  liepen we achter de feiten aan, de start was niet fel genoeg en Vocala kon makkelijk scoren naan de buiten kant. De 1ste set ging ook naar Vocala met 17 -25

In de 2de set ging het in het begin zeer goed en met goede serve druk kon Vocala niet zo vrij spelen dan in de 1ste set. Bij de bic points werd het toch nog spannend maar Avance hield de voorsprong en won met 25-23.

In de 3de en 4de set keken we constant tegen een achterstand aan, er werden lange rallys gespeeld en die werden ook wel vaker gewonnen,  maar het spel was niet goed genoeg.

Vocala ging er met de winst van 1-3 vandoor. Aanstaande zaterdag is er weer een nieuwe kans om punten te pakken. Het team moet dan tegen HHC uit Horn. We zullen weer knokken voor iedere punt.

Houdt de media in de gaten daarop zullen we melden of er een livestream zal zijn. We hopen natuurlijk van wel, zo kunnen jullie ons toch nog volgen.