Volle winst voor D1 op vrijdag

Gepubliceerd: 27 Sep 2021 18:54 Laatste update: 27 sep 2021 18:54

Met een voltallige selectie vertrok dames 1 naar Meijel voor de tweede wedstrijd van het seizoen tegen de dames van Peelpush 3.

De start van de wedstrijd was furieus en vol goede energie. Dat is wel eens anders geweest!! Dit resulteerde in. Een fikse voorsprong van 7-1. Later in de 1e set kwam ook Peelpush iets beter in hun spel. De Meijelse dames kwamen aardig terug, maar door een paar bekeken balletjes van Roos werd de set met 25-22 binnengehaald.

Set 2 was bijna een walk over voor Avance dames 1. Met goede servicedruk en gevarieerd aanvalspel kwamen de dames van Peelpush er totaal niet aan te pas. 25-14 voor Avance.

Ook de derde set ging ook goed van start voor de dames van Avance. Al snel stond er een voorsprong van 17-12 op het scorebord. Een aantal fouten aan Sambeekse zijde zorgde ervoor dat Peelpush terug kon komen in de set.

Set 4 startte rommelig van beide kanten. De vele fout services aan Meijelse kant zorgde ervoor dat beide teams niet lekker in hun spel kwamen. Op het laatst kwamen de dames van Sambeek weer beter in hun spel. Door een opstellingsfout aan onze kant moest er nog een time out aan te pas komen, maar daarna was het afgelopen. Met weer een fout service aan de kant van Peelpush werd de set beslist. 25-23 voor Avance.

Al met al een goede pot volleybal van de dames van Avance. Op naar de volgende, 2 oktober in de Warandahal!!