Teamfoto
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 30-09-2020

Gepubliceerd: 30 Sep 2020 18:00 Laatste update: 11 dec 2020 19:37

Hallo allemaal,

De eerste wedstrijden zitten er weer op, met nieuwe shirts, nieuwe gebruiken en nieuwe regels, maar normaal zal het voorlopig nog wel niet worden. In deze nieuwsbrief een aantal belangrijke punten, dus lees deze aandachtig door.

Coronamaatregelen

We volgen de richtlijnen van het RIVM die door de Nevobo worden vertaald in praktische regels rondom het volleybal. Ten opzichte van eerdere berichten verandert het volgende:

Er mag geen publiek meer aanwezig zijn bij trainingen en wedstrijden. Voor uitwedstrijden waarbij er ouders mee gaan om te rijden, geldt dat deze niet gezien worden als publiek maar als teambegeleiding. Zij mogen in principe de wedstrijd wel bekijken. Maar let op: clubs kunnen afwijken van deze regel, dus raadpleeg altijd de website van de tegenstander. In de Warandahal blijven deze toeschouwers in het café maar moet het aantal uiteraard zoveel mogelijk beperkt worden.

Voor het maximum aantal van 30 personen in een ruimte geldt een uitzondering bij het beoefenen van sport. Wel geldt hier nog steeds het advies de hal na afloop zo snel mogelijk te verlaten.

Registratie voor niet sporters/coaches/trainers kan inmiddels ook digitaal via de QR code die bij de hal hangt of https://ikbezoek.nl/warandahal.

Geen mobiele telefoons in kleedkamer

Wij verbieden mobiele telefoons in de kleedlokalen bij alle jeugdteams tot en met dames 3. We willen iedereen een veilig omgeving bieden zonder dat er iemand (onbedoeld) op de foto komt te staan. Laat dus je telefoon thuis of berg hem voor de training op in de afsluitbare bakken in de zaal. Deze staan vanafdeze week in de zaal, zodat ieder team voordat ze de training starten, hun telefoons (en eventueel ook sieraden/ sleutels) hierin kunnen leggen. Pas nadat de training is afgelopen en de spelers zijn gedouched, kunnen ze hun eigen telefoon e.d. weer uit de bak halen en meenemen.

Oproep voor ideeën voor het spekken van de clubkas

Zoals jullie in de laatste ledenvergadering hebben kunnen horen, hebben we een aantal zorgen rondom de inkomsten die we binnen krijgen uit verschillende acties. De kans dat de metworst met publiek door kan gaan is erg klein en ook is het maar de vraag of in het voorjaar de eieractie weer door kan gaan. Daarom zijn we op zoek naar goede ideeën om geld in te zamelen en/of mensen die nog zin hebben om hierover een keer te brainstormen. Dit kan gaan over losse acties maar wellicht ook over nieuwe vormen van sponsoring. Heb je een idee of wil je een keer meedenken laat dit dan weten aan iemand van het bestuur of op secretariaat@vcavance.nl.

Programma komende zaterdag

Thuis:

TijdThuisUit
12:00Avance MB 1Olsredlem MB 1
12:00Avance MC 2VC Volt MC 1
14:00Avance DS 3VC Montagnards DS 1
14:00Avance DS 4SVS DS 1
16:00Avance DS 2VC Velden DS 3
16:00Avance HS 2Saturnus/Hendriks Coppelmans HS 4

Uit:

TijdThuisUitLocatie
14:00Were-Di MC 1Avance MC 1Sportcentrum Molenbroek, Gemert
16:30Peter Peters/TSR DS 2Avance DS 5De Eeght, Schaijk