Teamfoto
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 24-1-2021

Gepubliceerd: 24 Jan 2021 11:36 Laatste update: 30 jan 2021 11:34

Via deze nieuwsbrief willen we jullie graag op de hoogte brengen van de laatste ontwikkelingen rondom Avance. Hieronder verschillende leuke maar ook minder leuke berichten en aankondigingen.

Dit seizoen geen competitie wedstrijden meer

Competitie wedstrijden om te strijden voor kampioenschappen zaten er al niet meer in, maar er stonden wel nog een aantal wedstrijden op de planning. De Nevobo heeft ons gevraagd aan te geven welke teams er vanaf maart mogelijk weer wedstrijden willen gaan spelen. We hebben, net als een aantal andere verenigingen in de regio, besloten om hier geen gebruik van te maken. Het in de lucht houden van een competitie, waarbij er spelers zijn die niet meer willen en er dus incomplete teams zijn, of hele teams niet meer willen, waardoor er problemen ontstaan rondom scheidsrechters en tellers, leek ons al lastig. Maar vooral door het opkomen van de nieuwe varianten van het Corona virus en de extra risico’s die reisbewegingen met zich meebrengen, lijkt het ons onwaarschijnlijk en erg onverstandig om maart/april weer wedstrijden te gaan spelen. We hebben daarom als vereniging besloten geen competitie meer te gaan spelen.
We willen natuurlijk wel weer aan de gang als de omstandigheden dat toelaten maar we denken dan meer aan trainingen en oefenwedstrijden tegen clubs uit de regio. In de tussentijd zou het wel leuk zijn om elkaar weer eens te zien en uit te dagen……bijvoorbeeld in de vorm van een online pubquiz!?

Inleveren shirts en spelerskaarten

In een vorige nieuwsbrief heb ik al aangekondigd dat er nog wedstrijdshirts waren die gecontroleerd moesten worden, omdat ze niet helemaal goed gedrukt waren. Ik zou jullie daarom willen vragen de shirts bij mij in te leveren zodat we ze in één keer kunnen laten controleren. Graag de shirts, samen met de spelerskaarten, inleveren op Catharinalaan 10 in Sambeek.

Paasbingo

Op woensdag 31 maart staat onze jaarlijkse paasbingo op het programma. Deze activiteit is net als alle andere jaren voor de jeugd tot en met 18 jaar. Helaas ziet de bingo er dit jaar net wat anders uit. Geen oudere meiden die de jongste mini’s kunnen helpen, niet met z’n allen in de kantine en zonder onze chocolade paaseitjes.

Wij organiseren daarom voor jullie avance paasbingo 2.0!

De bingo gaat online plaats vinden. Ongeveer 1 week voor de bingo ontvangen jullie allemaal één bingokaart en een link. Wij vragen jullie om de bingo kaart 4x uit te printen zodat we 4 mega leuke rondes kunnen gaan spelen.
De link gaat ervoor zorgen dat jullie op 31 maart om 18:30 uur allemaal in de zelfde livestream komen.

Hopelijk zien wij alle jeugd dan online.

Verdere informatie zal volgen in bovengenoemde mail.

Liefs De Jeugdcommissie

Website

Het zal jullie misschien al opgevallen zijn, maar we hebben een nieuwe website! Afgelopen maanden is er (door Sander) hard gewerkt aan een frisse, nieuwe website. Deze is ook veel beter geschikt om te bekijken op een telefoon of tablet. Hoewel we nog niet helemaal klaar zijn, is wel de meeste content verhuisd. Op de website vind je ook de bladzijde van Avance uit het Sambeekse dorpsblad “Rond de Toren”. Op de website is deze pagina nu ook voor niet Sambekenaren te lezen. Heb je nog leuke ideeën die daar in passen, dan kun je dat Rian Laarakkers laten weten. Zij verzorgt de inzending namens Avance.

Heb je tips, ideeën of complimenten, dan horen we die graag. Graag sturen naar: secretariaat@vcavance.nl.

Eieractie 2.0

Dit jaar is het wel weer de bedoeling dat iedereen in Boxmeer/Sambeek/Vortum-Mullem een eitje kan eten met Pasen. Daarom zijn we op zoek naar mensen en ideeën hoe we dit kunnen organiseren. Heb je ideeën over bijvoorbeeld een online verkoopsysteem of een eieren-drive-trhu? Dan zijn we op zoek naar jou! De eieractie is zaterdag 3 april.

Pubquiz

De winnaars van de pubquiz van de vorige editie beweren dat ze de nieuwe pubquiz al een jaar op de plank hebben liggen. Ze zoeken alleen nog maar een manier om deze ook te kunnen organiseren. Nu zijn er in de regio al verschillende online pubquizen geweest dus er moet voldoende ervaring zijn. Wie helpt Dion, Boyd, Rik en Job zodat ze eindelijk die pubquiz kunnen organiseren? Ik heb er al zin in!

Met sportieve groet,

Ruben Bakker