Teamfoto
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 29-8-2021

Gepubliceerd: 29 Aug 2021 12:29 Laatste update: 30 aug 2021 11:21

Hallo allemaal,

Het nieuwe seizoen staat in de startblokken: we mogen weer de wei in! Morgen starten de trainingen en vanaf 18 september spelen we ook onze eerste competitie wedstrijden. De teamindeling en trainingstijden zijn te vinden op de website. Let op: douchen is helaas nog niet mogelijk.
De wedstrijdshirts zijn allemaal gecontroleerd op de bedrukking en waar nodig vervangen. De shirt-tassen staan per team samen met de spelerskaarten, klaar in de warandahal. Graag zou ik nog willen benadrukken dat de shirt-vergoeding, welke bij de laatst geinde contributie is opgenomen, een gebruikers vergoeding is. Je wordt hiermee dus nog geen eigenaar van het shirt. Aan het einde van de looptijd is het shirt dan wel van jou.

Scheidsrechters

Als het goed is, hebben jullie ook allemaal een herinneringsmail gehad over de scheidsrechter-training. Deze wordt gehouden op zondag 12 september van 10.00u – 12.30u in de Warandahal. Aanmelden kan t/m zaterdag 4 september bij Gera of Vera. Bij deelname graag je sportkleding meenemen.

Barpersoneel gezocht

De warandahal is dringend op zoek naar nieuw barpersoneel. We willen natuurlijk graag na afloop van onze training of wedstrijd een drankje drinken, maar dan moet er natuurlijk wel iemand zijn om dit te serveren! Dus aan jullie een oproep om mee te kijken naar iemand die dit zou willen doen. Zie ook de vacature op de website van de warandahal.

Spaaractie plus

Vanaf zondag 5 september doen we mee met de spaaractie van de Plus in Vierlingsbeek. Voor iedere 10 euro aan boodschappen, ontvang je een sponsorpunt die je kunt toewijzen van een vereniging naar keuze. De vouchers moeten digitaal worden toegewezen, maar je kunt deze ook inleveren bij iemand van het bestuur als je dat teveel moeite vindt.

Algemene ledenvergadering

Binnenkort ontvangen jullie ook de uitnodiging voor de algemene ledenvergadering. Ik zou jullie graag willen vragen na te denken over mogelijke extra agenda punten die je daar besproken zou willen hebben.

Mizuno test en feel tour

Sport2000 van Neerven organiseert op donderdag 2 september in samenwerking met het sportmerk Mizuno een speciale avond. Zo kun je vrijblijvend de allernieuwste hand- en volleybalschoenen proberen van 18:00 tot 21:00 uur. Omdat ieder type speler en ieder paar voeten anders is krijg je dan persoonlijk advies op maat van het personeel van Sport2000 van Neerven en een Mizuno schoenexpert.