Teamfoto
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 23-4-2022

Gepubliceerd: 23 Apr 2022 14:58 Laatste update: 23 apr 2022 14:58

Goedemiddag allemaal,

Het seizoen loopt op zijn eind, tijd om de balans op te maken. Ondanks dat de nevobo besloten heeft dat er voor veel klasses geen kampioenen uitgeroepen worden, zijn de meeste teams toch verder gegaan alsof het een normale competitie was. Een officieuze kampioen is immers toch ook een kampioen. En met succes want we hebben er maar liefst 3 van in ons midden. Heren 1 stelde het kampioenschap 2 weken terug al veilig zoals hier te lezen: https://vcavance.nl/blog/kampioenen. Ook in de recreantencompetitie heren behaalden de heren het kampioenschap. Naast deze twee heren teams zijn ook de meiden van de B1 weer kampioen geworden.
Komende weken worden er nog een aantal wedstrijden gespeeld maar de verwachting is niet dat er nog grote verschuivingen zullen plaatsvinden. Alle standen zijn op de site van de nevobo te vinden: Vereniging Avance – Volleybal competitie – Volleybal.nl

Al onze kampioenen worden zaterdag 30 april, rond 20.30 gehuldigd. Komen jullie ze dan ook in het zonnetje zetten? Iedereen is van harte welkom.

Daarnaast hebben we ook de datum voor het eindfeest vastgelegd. Dames 2 gaat aan de slag om 14 mei een spetterend eindfeest te organiseren. Dames 1 speelt die dag om 19.00 de laatste thuiswedstrijd en kan jullie support ook gebruiken. Houd dus ook deze datum vrij in jullie agenda’s!

De trainingen gaan door tot eind mei, daarna zit het volleybalseizoen er op en kunnen we ons op gaan maken voor de vakantie en het nieuwe seizoen. Hebben jullie hiervoor allemaal de enquête ingevuld?

Shirts, trainingspakken, tassen en spelerskaarten mogen worden ingeleverd bij Ruben Bakker (Catharinalaan 10 in Sambeek). Of zorg dat deze in de bestuurskamer terecht komen. Graag gewassen en voorzien van een briefje welk team het betreft. Voor volgende seizoen zullen de tassen dan weer voorbereid worden.

Afgelopen zaterdag zijn onze jeugdleden weer op pad geweest met de eieren met de jaarlijkse eieractie. Veel mensen beproefden hun geluk bij het trekken van een envelop en uiteindelijk had met pasen iedereen een lekker eitje. Weer een geslaagde actie, bedankt voor alle mensen (verkopers en chauffeurs) die mee hebben geholpen.

De jeugdcommissie is druk bezig met de voorbereidingen voor het kamp. Dit kamp staat gepland voor het weekend van 27-28-29 mei. We hebben alleen nog niet genoeg aanmeldingen om dit door te kunnen laten gaan. Zondag 24 april, wordt het besluit genomen of het kamp wel of niet door kan gaan. Dus vraag je teamgenoten nog eens of ze niet ook meewillen met dit super-leuke kamp en geef je vandaag of morgen nog op bij jeugdcommissie@vcavance.nl .

Vanuit de jeugdcommissie ontving ik ook nog dit leuke verslag over de paasbingo

De jaarlijkse Paasbingo -oude stijl-.

Nadat we vorig jaar de bekende bingo digitaal hebben moeten doen konden we dit jaar weer gezellig terecht in de sportkantine van de Warandahal.

Hier stonden de twee paashazen van Avance klaar om de jeugd tot en met 18 jaar te ontvangen. Nadat iedereen een mooi plekje had gevonden kon bingomaster Harrie beginnen met het omroepen van de nummertjes. Eerst één rijtje, dan twee rijtjes en vervolgens de hele kaart. Het was weer super spannend! Uiteraard waren er ook weer prachtige prijzen te winnen en voor iedereeen waren er chocolade paaseieren. Dit jaar helaas geen valse bingo dus er is maar weinig gezongen. Maar Jeetje, wat waren de kinderen fanatiek!

Met sportieve groeten,
Ruben Bakker