Teamfoto
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 18-11-2022

Gepubliceerd: 18 Nov 2022 21:19 Laatste update: 18 nov 2022 21:19

Hallo allemaal,

Sinterklaas is weer in het land, de schoen mag weer gezet worden, dus tijd voor een nieuwe nieuwsbrief.

Pietengym

De sint komt met zijn pieten langs om voor de minigroepen een leuke pietengym te verzorgen. Hij komt langs in de Warandahal op zaterdag 3 december van 9.00 tot 10.30. Zorg dat je er bij bent!

Metworst maandag/ activiteitenschema

Maandag 20 februari is het weer carnavalsmaandag. Samen met de fanfare in Vortum-Mullem, bemensen we altijd de tent aan het einde van het Vortums veld. Voor de vereniging is dit een belangrijke bron van inkomsten. Het vinden van vrijwilligers is altijd lastig terwijl het best een leuke dag is. Taken kunnen zijn het uitserveren van drinken in de tent of het opruimen van bekers maar we hebben ook mensen staan in de snackwagen waar we broodjes frikadel/hamburger serveren aan de feestgangers.
De dag begint rond 9.00 en loopt door tot het einde van de middag. Met een steeds jonger wordende vereniging zouden we ook een beroep willen doen op de ouders. Zou je op maandag 20 februari een paar uur vrijwilligerswerk willen doen geef dit dan door aan secretariaat@vcavance.nl. Voor de vrijwilligers wordt later altijd een gezellige bedankavond georganiseerd!
De overgebleven posten zullen daarna verdeeld worden over de teams in het activiteitenschema.

Toekomst Avance

In de vorige nieuwsbrief heb ik jullie gevraagd je op te geven voor een brainstorm sessie over de toekomst van Avance. Een aantal mensen hebben de datumprikker ingevuld, hieruit is maandag 20 november gekomen. Om 20.00 gaan we nadenken over het invullen van de verschillende commissies binnen de vereniging en zullen we ook een start maken met de voorbereidingen van ons 25 jarig jubileum jaar.  Mocht je je niet hebben opgegeven en toch willen komen, dan ben je natuurlijk meer dan welkom.

Douches

Vanwege een iets verhoogde legionella meting zijn de douches tot nader order even niet in gebruik.

Oudejaarsborrel

Met het naderen van het einde van het jaar, kan na 2 jaar afwezigheid de oudejaarsborrel weer door gaan. In de hal zijn er een aantal flinke springkussens te vinden. Daarnaast hebben we natuurlijk de traditionele oliebollen en een drankje. We hopen jullie dus allemaal te zien op vrijdag 30 december vanaf 17.00.

Barmedewerker gezocht

Voor ons sportcafé zijn we op zoek naar nieuwe medewerkers. Ben je of ken je iemand die wel wil bijverdienen? Neem dan contact op met administratie@warandahal.nl. Zie ook Facebook

Hebben jullie ook de teamblogs van H1 en H2 gelezen?
https://vcavance.nl/blog/mooie-sport/
https://vcavance.nl/blog/emoticons/
Van andere teams kan er natuurlijk ook altijd iets op de website of in de nieuwsbrief geplaatst worden.

Allemaal veel success met de volgende wedstrijden.

Met sportieve groet,

Ruben Bakker