Teamfoto
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 25-12-2022

Gepubliceerd: 25 Dec 2022 12:39 Laatste update: 25 dec 2022 12:39

Hallo allemaal,

Het jaar loopt weer op zijn eind, tijd om de balans op te maken. Dit jaar kunnen we dat weer als vanouds doen op de altijd gezellige oudejaarsborrel. Vanaf 17.30 staan we voor jullie klaar met een oliebol, een drankje en zijn de springkussens voor jong en oud uiteraard weer opgesteld in de hal. Op die dag willen we ook graag onze kersverse kampioenen in het zonnetje zetten. Graag tot ziens op vrijdag 30 december om 17.30 in de warandahal!

En als jullie dan toch de agenda bij de hand hebben, omcirkel dan meteen het weekend van 24, 25 en 26 maart in jullie agenda. Dan staat namelijk ons 25 jarig jubileum weekend gepland.

Jullie hebben vast ook gemerkt dat het tellen middels het digitale wedstrijdformulier niet helemaal soepel gaat de laatste maanden. Deels komt dit doordat er problemen zijn bij de nevobo, maar ook de iPads hebben hun beste tijd gehad. Binnenkort zullen deze vervangen worden waarmee we hopen dat deze problemen verleden tijd zijn.

Afgelopen week heb ik jullie ook een noodkreet gestuurd om een aantal belangrijke posten binnen onze vereniging in te vullen. Om wat meer inzichtelijk te maken wat dit met zich meebrengt, zijn we een schema aan het maken: TakenAvance – Google Spreadsheets. Dit schema is nog niet compleet maar geeft wel aan dat veel taken in te vullen zijn met zo’n 2 tot 3 uur vrijwilligerswerk in de maand. Er zijn zeker aan het einde en het begin van het seizoen drukkere tijden maar al met al is het dus goed te doen. Denk dus nog eens na of je hier tijd voor vrij wilt maken. Een keer meedraaien om te kijken of het iets voor je is kan altijd.

Met sportieve kersgroet,

Ruben Bakker

Voorzitter en secretaris VC Avance