Teamfoto
Scheidsrechtersfluit in hand

Scheidsrechtersschema Avance 2022-2023 2e helft

Gepubliceerd: 14 Jan 2023 10:39 Laatste update: 14 jan 2023 10:39

Hallo allemaal,

In de bijlage vind je het scheidsrechtersschema voor de tweede helft van het seizoen. Als je een wedstrijd niet kunt: regel zelf vervanging maar geef dit even aan mij door! Dan pas ik het schema aan. Let hierbij op dat bij Heren 1 & Dames 2 iemand met een hogere licentie moet fluiten, V4.

Let verder goed op, het kan zo zijn dat je voor of na een uitwedstrijd nog moet fluiten of op een dag dat je zelf vrij bent. Ga er dus niet zomaar van uit dat je met een uitwedstrijd niets meer hoeft te doen.

Allemaal heel veel succes met de tweede helft van dit seizoen.

Met sportieve groet,

Vera Abels-Stroecken

Met vriendelijke groet,

Vera Abels – Stroecken