Teamfoto
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 4-3-2023

Gepubliceerd: 04 Mar 2023 13:03 Laatste update: 04 mrt 2023 13:03

Hallo allemaal,

Ons jubileum weekend komt er aan, op 24, 25 en 26 maart vieren we ons 25 jarig jubileum en daar wil jij natuurlijk bij zijn! Alle informatie is te vinden op de website: http://25jaar.vcavance.nl/ .
Mocht je je nog niet hebben opgegeven voor de leuke activiteiten, dat kan nog steeds! Gebruik hiervoor dit aanmeldformulier: https://forms.gle/C2vrGSxLmpniQEkM8

De carnaval ligt alweer achter ons, waarbij een groot aantal avance leden zich weer heeft ingezet bij de activiteiten rondom de metworst. In de voorbereiding, het opbouwen en natuurlijk op metworst maandag hebben de leden van Avance samen met de mensen van de fanfare van Vortum-Mullem zich weer van hun beste kant laten zien. Een succesvolle dag waarbij er veel is verkocht; de snackwagen was zelfs helemaal leeg. Voor sommige mensen geen probleem, zij vonden een broodje met alleen mayonaise ook prima ;). Iedereen die hieraan heeft mee gewerkt enorm bedankt! Op vrijdag 17 maart 20.30 willen we graag iets terug doen voor deze vrijwilligers; In de warandahal kijken we kort terug op de dag en drinken daarna gezellig een drankje. Je feedback kun je ook alvast delen via deze korte enquĂȘte: https://forms.gle/PZeNfYtGaQA7W4So8

13 februari zijn we in een tweede sessie met een ongeveer 20 mensen in gesprek gegaan over de toekomst van Avance en het vinden van vrijwilligers. Concreet zijn er een aantal mensen gevonden die zich in willen zetten voor jeugdcommissie en taken op willen pakken voor de technische commissie. Een aantal mensen heeft aangegeven mogelijk ook wat bestuurlijke werkzaamheden te willen doen. Zij zijn uitgenodigd voor de eerst volgende bestuursvergadering om daar eens mee te luisteren. Het volledige verslag is hier te vinden: https://vcavance.nl/2023/02/14/verslag-bijeenkomst-13-2-2023/

Mocht je zelf nu denken, ik kan ook wat betekenen (in een commissie, bestuur of bij activiteiten), laat dit dan weten via secretariaat@vcavance.nl  

Met sportieve groeten,
Ruben Bakker