Teamfoto
Beeld ter illustratie

King of the Court

Gepubliceerd: 28 Dec 2020 23:09 Laatste update: 30 aug 2021 11:24

Jammer, maar helaas i.v.m. de corona perikelen moesten we ook stoppen met het King of Court toernooitje op zaterdag.

Al met al is het een zeer leuk en leerzaam toernooi geweest, na de 7e keer werd het aantal speelsters wel wat minder maar het is zeer zeker de moete waard geweest. De leerzaamheid zat hem vooral in het side out spel wat toch de basis is voor een volleybalwedstrijd.

In totaal hebben 28 speelsters mee gedaan waarvan sommige 1 x aanwezig waren en andere alle 7 toernooitjes. D.m.v. een puntensysteem is er gespeeld wat resulteerde in een onbetwiste kampioen in de naam van Aniek van de Hoogen welke 91 punten heeft behaald. Goede 2e was Fleur Hendriks met 72 punten maar indien Meggy Akkermans ook de laatste keer erbij was geweest was zij misschien wel 2e geworden maar kwam nu niet verder dan 69 punten.

Naast Aniek en Fleur is ook Imke Michels alle toernooitjes aanwezig geweest en eindigde met een punten totaal van 48 punten.

Laten we hopen dat we na 19 januari de boel weer op kunnen pakken en laten we hopen dat de kompetitie weer opgepakt wordt want dat is toch het aller-leukste van het volleybal.

Groeten,
Maril en Sraar