Teamfoto
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 20-10-2022

Gepubliceerd: 20 Oct 2022 16:57 Laatste update: 25 okt 2022 20:07

Hallo allemaal,

In deze nieuwsbrief een aantal huishoudelijk mededelingen maar ook een oproep tot actie. Dus lees hem goed door, het gaat ook over de toekomst van jouw vereniging!

Toekomst Avance

In de algemene ledenvergadering hebben jullie kunnen horen dat een aantal vrijwilligers hebben aangeven te gaan of willen stoppen met de werkzaamheden. Om die reden willen we graag met jullie in gesprek over hoe verder. Willen we naar andere bestuursvormen? Kennen we nog mensen/ouders die een steentje bij zouden willen dragen? Ik heb hiervoor deze datumprikker aangemaakt: https://datumprikker.nl/pixh4ksmphi4x5xt Graag zoveel mogelijk invullen. In deze vergadering willen we ook nadenken over de activiteiten die we willen organiseren vanwege het 25 jarige bestaan van onze vereniging. De notulen van deze vergadering zijn hier te vinden: VC Avance.

Pubquiz

De winnaars van de vorige pubquiz hadden de nieuwe pubquiz al even op de plank liggen. Vanwege Corona heft deze op zich laten wachten maar nu is het dan toch zover en staat de pubquiz gepland op zaterdag 29 oktober 20.00. Zie ook VC Avance; opgeven kan via rikroosen@hotmail.com of 06-23467470.

Trainen in de herfstvakantie

In principe gaan de trainingen in de herfstvakantie gewoon door. Wel zouden we teams en trainers willen vragen om van te voren te inventariseren wat de opkomst is. Het is zonde om met een kleine groep spelers te trainen. Minimum aantal hebben we bepaald op 4 spelers.
De training van de mini’s in Boxmeer op 29 oktober gaat niet door.

Trainer gezocht voor D3

We zijn nog op zoek naar een trainer voor D3 op de woensdagavond van 18.30 tot 20.00. Ken je of ben je zo iemand? Geef dit dan even door.

Rabo clubkas

Met een bedrag van maar liefst 557 euro, was dit jaar de Rabo clubsupport actie weer een groot succes. Alle stemmers enorm bedankt voor deze steun.

Oude shirts

Er zijn nog een groot aantal oude wedstrijdshirts over. Zaterdag 29 oktober is het mogelijk zo’n shirt op te halen om te gebruiken als trainingsshirt, pyjama of een ander doel.

Met sportieve groeten,

Ruben Bakker