Teamfoto

Buitentrainingen

Gepubliceerd: 28 Mar 2021 10:38 Laatste update: 30 aug 2021 11:24

Beste leden,

Na een sportieve start met de bootcamp gaan we vanaf 6 April (na Pasen) starten met de buitentrainingen.
De velden staan met dank aan een paar vrijwilligers van onze eigen vereniging opgebouwd op het Urlingveldje (naast het voetbalveld). We hebben de beschikking over 4 velden en een miniveld.
Zoals je in het overzicht kunt zien zijn er nu ongeveer 3 velden dagelijks ingepland.
Dus er is nog ruimte om eventueel te schuiven of door overige teams uit onze vereniging  om invulling te geven aan het beschikbare veld.
We hebben de recreanten teams nog niet ingepland, maar ook deze kunnen/mogen gebruik maken van de velden, graag een berichtje als er interesse is.
Als er geschoven gaat worden zal dit in overleg met team en trainer plaats moeten vinden en graag een berichtje naar Annemarie van Os, zodat we teleurstellingen voorkomen als er geen veld beschikbaar zou zijn.

In de regels mag iedereen t/m 26 jaar in groepsverband sporten.
Voor leden vanaf 26 jaar mag in groepjes van 4 gesport worden, dus met 8 personen op een veld is toegestaan.
Ballen en overige attributen zijn beschikbaar, deze hebben we opgeslagen in kleedhok 1 (markering Avance op de deur) van het voetbalveld.
Het hek tussen het Urlingveldje en het voetbalveld is open, zodat de materialen makkelijk gehaald en terug gebracht kunnen worden. De sleutel is in het beheer van Maril Nabuurs, we laten er 1 bij maken, zodat ook Annemarie van Os deze zal gaan beheren.

Verder het verzoek, houdt rekening met de coronaregels en laat het sportveld netjes achter.

Nu nog maar hopen op mooi weer!

Veel volleybalplezier.

Namens Avance,

Annemarie van Os.