Teamfoto

Teamindeling en trainingstijden (update)

Gepubliceerd: 27 Aug 2021 19:59 Laatste update: 31 mei 2022 18:00

Beste leden van Avance,

Na een turbulent jaar waarin we niet een volledig seizoen hebben kunnen volleyballen, hebben wij het als TC druk gehad met de voorbereidingen.

Dit heeft allemaal wat langer geduurd dan jullie van ons gewend zijn, dit komt door vele wijzigingen en late beslissingen van onze leden.

Wij hebben veel moeite gedaan om te zoeken naar oplossingen waar ieder in zich kan vinden en waarmee we komend seizoen kunnen starten, zodat iedereen op zijn/haar niveau kan volleyballen.

We hebben bijna alles in kunnen vullen, we zijn echter nog wel op zoek naar een trainer voor H1, mochten jullie iemand weten of zelf interesse hebben, graag een berichtje naar TC@vcavance.nl 

De trainingen in het nieuwe seizoen starten vanaf maandag 30 augustus

De teamindelingen en trainingstijden staan vermeld op de website.

Er zijn een aantal aanpassingen in trainingstijden ten opzichte van eerdere gepresenteerde trainingstijden, dit naar aanleiding van wensen en mogelijkheden van trainers/spelers.

Wat betreft de coaches, we hebben inmiddels een inventarisatie gedaan wie volgend jaar zou willen coachen, we zullen aan het begin van het seizoen contact opnemen met de desbetreffende personen die zich aangemeld hebben en dit verder invullen.

Wij wensen jullie allemaal een fijne vakantie en een goede start van het seizoen!

TC Avance