Teamfoto
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 8-10-2021

Gepubliceerd: 08 Oct 2021 21:12 Laatste update: 08 okt 2021 21:12

Hallo allemaal,

De eerste wedstrijden zitten er weer op en het voelt fijn om weer echte wedstrijden te kunnen spelen; uiteindelijk is dat waar je voor traint. Er zijn ook verschillende teams (D1, D2, H1 en MB1) die nog wat extra’s kunnen of willen en die deelnemen aan de Regiobeker. Ook hebben we besloten een A en een B team op te geven voor de open club kampioenschappen (NOJK) op 8 januari. Het A team zal begeleid worden door Bas Römkens en Gera Jans-Rat, het B team door Ger van Heugten.

Middels verschillende teamblogs kun je de voortgang van een aantal teams volgen. Op de website zijn er een aantal te vinden, maar het is ook zeker de moeite om de facebook pagina’s te volgen, niet zo leuk als in de hal, maar geeft wel een aardige sfeerimpressie van de wedstrijden. Hier een aantal van de laatste verslagen:
https://vcavance.nl/blog/de-zegekar-dendert-voort/
https://vcavance.nl/blog/psychologische-oorlogsvoering/
https://vcavance.nl/blog/goede-pot-van-d1/
https://vcavance.nl/blog/volle-winst-voor-d1-op-vrijdag/
Als jullie ook een blog hebben of er 1 willen starten, laat ons dit dan weten, dan krijgt hij wellicht ook een plekje op onze website. Overigens zouden we ook graag teamfoto’s op de website willen plaatsen. Dus kijk even wanneer je compleet bent en schiet een fotootje zodat we de standaard achtergrond kunnen vervangen door een recente foto.

Algemene ledenvergadering

Vrijdag 15 oktober is om 20.00 onze algemene ledenvergadering. Op de website is de agenda te vinden met daarin ook de kandidaten voor de bestuursverkiezing. Zoals jullie zullen weten zijn we nog steeds op zoek naar een voorzitter. Ben je iemand of ken je iemand die deze rol (of andere rol in het bestuur) wil vervullen, geef dit dan door aan secretariaat@vcavance.nl . Af- en aanmeldingen kunnen ook naar dit adres.

Acties

Via deze weg willen we de Raboclubkas actie onder de aandacht brengen. Leden van de Rabobank krijgen een code waarmee ze kunnen stemmen op hun favoriete verenigingen. Als je dit nog niet gedaan hebt, dit kan tot en met 25 oktober via deze link: https://www.rabo-clubsupport.nl

Ook onze jeugdleden zijn weer actief met de grote clubacte. Naast de leuke prijzen die er te winnen zijn, is dit voor de vereniging altijd een welkome aanvulling op de clubkas. Laat de jeugd dus niet voor niets langs de deuren gaan!

Ook loopt de spaaractie van de plus in Vierlingsbeek nog. Tot en met 13 november levert elke 10 euro aan boodschappen een coupon op die digitaal verzilverd kan worden.

Werving Boxmeer

Peter Rongen en Harrie Roosen hebben het initiatief opgepakt om leden te gaan werven in Boxmeer, misschien hebben jullie hierover al iets in de krant gelezen. Vanaf 6 november gaan we in Boxmeer op zaterdagochtend van 9.00 tot 10.30 trainingen verzorgen voor de  jeugd in de leeftijd van 6 t/m 12 jaar. We hopen hiermee veel jeugd aan het sporten te krijgen. Binnenkort zullen we hiervoor ook flyers van deur tot deur gaan bezorgen. Hiervoor zoeken we nog een aantal vrijwilligers. Wil je hier bij helpen? Laat dit dan weten op het nieuw ingestelde emailadres: play-volleybal@vcavance.nl

Openingsfeest?!?

Van verschillende kanten hebben we de vraag gekregen of er nog een openingsfeest komt. Dit hebben we zeker overwogen (en ook de vragen voor de pub-quiz liggen hiervoor al klaar), maar gezien de huidige beperkingen (met een verplichte sluitingstijd van 0:00) leek het ons beter dit nog even uit te stellen.

Coronamaatregelen

Voor de warandahal geldt: Sporten kan zonder toegangsbewijs, je kunt rechtstreeks doorlopen naar de kleedkamers of sporthal. Op het moment dat je plaats neemt aan een tafel in het café, zal er om een toegangsbewijs gevraagd worden. Zorg dus dat je voorbereid bent als je nog iets wilt drinken na training of wedstrijd.

Dan rest mij alleen nog iedereen veel succes te wensen bij de wedstrijden komend weekend: Neem de punten mee naar huis! En voor de mini’s (die komende zondag thuis spelen): houd de punten thuis!

Met sportieve groet,

Ruben Bakker