Teamfoto
Nieuwsbrief

Nieuwsbrief 25-2-2022

Gepubliceerd: 23 Feb 2022 21:07 Laatste update: 23 feb 2022 21:07

Hallo allemaal,

De competitie is weer in volle gang en nu er ook weer publiek bij de wedstrijden mag zijn, is het extra leuk om weer wedstrijden te spelen. Met een paar extra wedstrijden aan het einde van het seizoen, zullen de meeste teams waarschijnlijk de hele competitie kunnen afwerken. Maar eerst natuurlijk carnaval! Komende zaterdag trainen de minis een speciale carnavalstraining.

In een afgeslankte vorm gaat ook onze carnavalsmaandag activiteit weer van start: de carnavalstent bij de metworst. Deze activiteit brengt altijd de nodige opbrengsten op voor de club, dus fijn dat deze in geslankte vorm door kan gaan. Wel hebben we hier nog een aantal lege plekken in het schema. We hebben jullie hulp nodig om deze verder in te vullen. We zoeken met name nog een aantal mensen die in de middag bij de tent willen helpen met uitgifte van de drankjes, het inschenken van frisdrank en een aantal mensen die willen helpen met opruimen.

Wil je helpen op maandag 28 februari neem dan even contact op met secretariaat@vcavance.nl

De mensen die zich al hebben opgegeven ontvangen binnenkort een mail met aanvullende informatie.

Scheidsrechtersschema

Kennelijk heeft niet iedereen het nieuwe scheidsrechtersschema gezien. Helaas is het, middels het versturen van deze nieuwsbrief, nog niet mogelijk een bijlage mee te sturen. Dus vandaar nogmaals de link naar het schema: https://vcavance.nl/2022/01/26/scheidsrechters-schema-avance-2e-helft/

Ger van Heugten nieuwe bondscoach oranje zitvolleybal heren

Met trots kunnen we jullie meedelen dat Ger, trainer van verschillende dames teams waaronder dames 1, vanaf komend seizoen de nieuwe bondscoach wordt van de oranje mannen in het zitvolleybal.

https://www.volleybal.nl/nieuws/ger-van-heugten-nieuwe-bondscoach-oranje-zitvolleybal-heren

Wij wensen Ger veel succes met deze nieuwe uitdaging

Eieractie 16 april

Ook dit jaar wordt er weer een eieractie gehouden. De jeugdleden gaan op zaterdagochtend 16 april weer langs de deur met de enveloppen. De enveloppen zijn te koop voor een bedrag van € 3,50 of twee voor € 6,00. In deze envelop zit een nummer dat correspondeert met het aantal gewonnen eieren. Er zitten enveloppen bij van 10, 15, 20, 25 en 30 eieren. Dus altijd prijs en verzekerd van een paasei.
De verkopers en chauffeurs ontvangen binnenkort hierover extra informatie.

Op de website zijn ook weer aantal nieuwe blogs te vinden:

https://vcavance.nl/blog/heren-1-herpakt-balans/
https://vcavance.nl/blog/road-to-success/
https://vcavance.nl/blog/sporthallen/

Wie volgt er met een eigen teamblog?

Met sportieve groet,

Ruben Bakker