Teamfoto

Voorlopige teamindeling 2024-2025

Gepubliceerd: 10 Apr 2024 19:55 Laatste update: 10 apr 2024 19:55

Dank voor het invullen van de evaluatielijsten. Aan de hand hiervan hebben wij een teamindeling voor het seizoen 2024-2025 gemaakt. Het is altijd weer een grote zorgvuldige puzzel om het iedereen op zijn eigen niveau naar de zin te maken.
We kijken naar welk team passend is op verschillende vlakken, tactisch-technisch, motorisch, sociaal-emotioneel en motivatie.
We proberen het altijd iedereen zoveel mogelijk naar de zin te maken, dit lukt echter nooit voor iedereen voor 100%. We werken daarom met: verenigingsbelang => teambelang => persoonlijk belang.
Zoals jullie weten werken we ook met verschillende verenigingen samen, namelijk met VCP en Somas/Activia, daarbij komt nu MVC en wellicht ook Flamingo’s.

Het betreft op dit moment alleen nog de teams die we bekend kunnen maken. Achter de schermen zijn we druk bezig met trainingstijden, trainers en wedstrijdtijden. Om dit allemaal tot een mooi geheel te maken, zullen eerst de teams ingevuld moeten zijn. We streven ernaar om vanaf 13 mei in de nieuwe samenstellingen te gaan trainen. Hoe daarna verder volgt nog.

Enkele zaken die we even uit willen leggen:

  • Heren 3 (nu de jongens van de JB1) zijn samen aan het trainen met de heren van Flamingo’s om te bekijken of dit een mooie samenstelling kan worden. We gaan z.s.m. samen met de jongens in gesprek om te bekijken of en hoe we hiermee verder gaan.
  • De B1 en de C1 gaan komend seizoen 1x per week in Sambeek en 1x per week in Maashees trainen. Dit is alleen komend seizoen het geval. Wedstrijden worden in Sambeek gespeeld. We proberen de teams zoveel mogelijk tegelijk te laten trainen, zodat met elkaar meefietsen/rijden makkelijker te regelen is.
  • D1 van MVC zal komend seizoen instromen. Afspraak was om dit als compleet team te doen. Enkele aanvullingen van Avance maakt dat dit een samenwerkingsteam wordt. Waarom meteen als D1? Avance heeft als afspraak dat D1 om 19.00 uur speelt. De meeste damesteams geven hier niet de voorkeur aan, vandaar deze beslissing.
  • D1-D3-H1 en wellicht ook H3 zullen i.v.m samenwerking thuiswedstrijden in Sambeek spelen, maar ook bij de samenwerkingsvereniging.
  • Mini’s 4 en 6 spelen een halfjaarlijkse competitie. Mini’s 1 t/m 3 spelen ieder toernooi in een andere samenstelling waar mogelijk, dus zij staan niet op deze conceptteamindeling vermeld.

Zoals eerder aangegeven, zijn we zorgvuldig omgegaan met de evaluaties en daarbij de conceptindeling. Wellicht ontstaan er nu vragen bij jullie. Deze vragen kun je mailen naar tc@vcavance.nl. Wij hebben als TC een nieuwe datum gepland om bij elkaar te komen, waarna we jullie vragen zullen beantwoorden.

Nu aankomend weekend de laatste wedstrijden gespeeld worden, willen we jullie vragen om de shirtstassen weer goed te controleren of alles compleet is. We verwachten complete tassen terug. Iedereen is verantwoordelijk voor het teruggeven van het eigen shirt. Voor Dames 1 geldt dat de tassen, trainingspakken en de wedstrijdbroekjes ingeleverd dienen te worden. Deze zijn eigendom van de vereniging.

Inleveren op: donderdag 18 april tussen 19.00 – 19.45 uur of donderdag 25 april tussen 19.00 – 19.45 uur. We hopen dat iedereen de verantwoordelijkheid neemt om de shirts tijdig in te leveren. De tassen worden ter plekke gecontroleerd. Waarvoor dank alvast.